DalosDent Munkáink

Azonnali, ideiglenes fogpótlás négy nap alatt

Dalosdent_azonnali, ideiglenes teljes fogpótlás_előtteDalosdent_azonnali, ideiglenes teljes fogpótlás_utána

Páciensünk külföldön dolgozik, így ritkán tud csak fogorvoshoz járni. Az előrehaladott szuvasodások és fogágybetegség következtében a fogaiból már sajnos csak foggyökerek maradtak, amelyekre nem tudtunk fogpótlást készíteni, így végül az összes fog eltávolítása, és implantátumok behelyezése mellett döntöttünk.

A külföldi munkavégzés miatt nem volt egyszerű összeegyeztetni a kezeléseket. Ebben az esetben mindössze 4 munkanap állt rendelkezésünkre, hogy eltávolítsuk az összes letört fogat, és ideiglenes fogpótlást készítsünk. 

Az első alkalommal eltávolítottuk az alsó fogakat, majd lenyomatokat vettünk. A második kezelés során a felső fogakat húztuk ki, és bepróbáltuk a fogtechnikus által elkészített próba fogsort. A harmadik alkalommal végül megtörtént az ideiglenes fogsor átadása. 

A foghúzásokat három hónap gyógyulási időszak követi, majd egy CT felvétel alapján megtervezzük az implantációt, és leegyeztetjük, hogy páciensünk mikor tud ismét hazautazni. Az implantátumok behelyezése után általában ismét 3 hónap gyógyulás következik, utána elkészítjük a végleges implantátumokon rögzülő fogpótlásokat.

Mivel egy ilyen nagy beavatkozás időigényes, több hónapig is eltart, ezért a legtöbb esetben készítünk egy ideiglenes fogpótlást, hogy a foghiány ne okozzon se esztétikai, se funkcionális problémát.

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button