Ajándékkártya

Ajándékkártya

AJÁNDÉKOZZ CSODÁS MOSOLYT SZERETTEIDNEK!

Aligha van emlékezetesebb ajándék egy szép mosolynál, legyen szó Karácsonyról, születés- név- vagy Valentin napról. A gyönyörű és egészséges mosoly hosszú éveken keresztül velünk marad.

Ezért ajándékozz fogászati kezelést

A ragyogó mosoly által nyújtott magabiztosság felbecsülhetetlen érték, számunkra pedig nagyon fontos, hogy pácienseink elégedetten és boldogan távozzanak rendelőnkből.
Az esztétikus fogsor nem csak a külső megjelenésen javíthat, de a fogaink megfelelő ápolásával sok egészségügyi probléma (például a táplálkozási zavar) is elkerülhető. 
Az ajándékkártya szeretteid szép mosolyát, egészségük megőrzését, és önbizalmuk megerősítését is magában rejti. 

Ezért válaszd a DalosDentet

Mi a DalosDentnél azon dolgozunk, hogy már a konzultációk során elnyerjük pácienseink bizalmát és meg is őrizzük azt, egészen a kontroll vizsgálatok végéig. 
Legyen szó a fogak fehérítéséről, szabályozásáról vagy pótlásáról, illetve a nemkívánatos fogkő eltávolításáról, nem ismerünk lehetetlent, ha a sugárzó és egészséges mosoly eléréséről van szó.
A kezelések során szakértő csapatunk részéről nem marad el pácienseink készséges, szakszerű tájékoztatása és informálása sem. 

Így vásárolhatsz ajándékkártyát

Az ajándékkártyákat a Budapest belvárosában található fogászati rendelőnkben vásárolhatod meg, jelenleg készpénzes fizetéssel. A kártyára feltöltött összegről Te döntesz, ahogyan a fogászati kezelés típusa is szabadon választható. A kiállítás dátumától számítva a kártya 6 hónapig felhasználható. 

A becsomagolással sem kell bajlódnod, hiszen mi arról már gondoskodtunk: az ajándékkártyát a vásárlás után az elegáns dísztokkal együtt nyújtjuk át neked.

Előkészítjük neked

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button