Dalosdent_DodorShowKlub_kedvezmeny_2x10000ft_2

Állandó kedvezmény DodorShow Prémium Klubtagoknak

Kedvezmény érvényessége:
visszavonásig 🙂

🏍️ Mi az a DodorShow Klub?🏍️

Fodor Donát, alias Dodor, hazánk egyik legismertebb motoros „influenszere”, aki szívügyének tekinti a motoros közösség érdekeinek képviseletét és a közlekedési biztonság javítását.

Az általa létrehozott DodorShowKlub applikáció egy különleges tagsági program, amely egyedi kedvezményeket kínál prémium előfizetéssel rendelkező tagjainak. A kedvezmények nem kizárólag motoros boltokban és webshopokban vehetők igénybe, hanem motoros vállalkozók cégeinél is: vendéglátóhelyeken, a kereskedelem különböző területével foglalkozó üzletekben vagy különféle szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokban.

A DodorShowKlub applikációjában mostantól a DalosDent Fogászattal is találkozhatsz, ahol nemcsak kiváló minőségű fogászati kezeléseket biztosítunk, hanem a prémium klubtagok számára exkluzív kedvezményeket is!  😎🦷🏍️

Az egész éves prémium tagsági díj 19.990 Ft. Fontos! Az applikáció a prémium előfizetés nélkül is használható, azonban ezesetben nem igényelhetők a regisztrált vállalkozások által kínált kedvezmények! 

📱Hogyan lehet regisztrálni?📱
  • Töltsd le az AppStore-ból/Play Áruházból a DodorShowKlub applikációját.
  • A letöltés után ingyen is böngészhetsz a regisztrált üzletek és vállalkozások között.
  • Az app felajánlja neked a Prémium tagság előfizetési lehetőséget, amelynek az éves tagdíja 19 990 Ft. Ezt az applikáción belül kell befizetned.
  • A tagdíj befizetését követően már igénybe is veheted az appban kínált kedvezményeket.
  • Keress rá a „DalosDent Fogászat”-ra, és vedd igénybe kedvezményeinket immár klubtagként! 😊

Van lehetőséged arra is, hogy ajándékkártya formájában lepd meg motoros barátaidat és családtagjaidat az éves prémium előfizetéssel. Az ajándékkártyák rendeléséről további információkat a DodorShop weboldalára kattintva találsz! 

🛵 Mit tartalmaz a kedvezményünk és ki veheti igénybe?🛵

Az éves prémium előfizetés igénylésével a rendelőnkben bármely 25.000 Ft feletti fogászati kezelésünkre 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk. 

Például ha egy ideje halogatod a fogkőeltávolítást és a fogorvosi ellenőrzést, akkor a 24.000Ft-os fogkőeltávolítást és 7.000Ft-os panoráma röntgent 31.000 Ft helyett 21.000Ft-ért veheted igénybe!

A kedvezmény évente kétszer használható fel, két külön alkalommal (nem egyszerre!), amellyel így összesen évi 20 000 Ft-ot spórolhatsz meg rendelőnkben!

A kedvezmény kizárólag a DodorShowKlub applikáció prémium előfizetőinek biztosított.

😎 Miért vagyunk benne a DodorShow Klubban, mint partnerek?😎

A DalosDentnél munkatársaink kiválasztásakor ugyan nem volt feltétel az „A” kategóriás jogosítvány, mégis úgy hozta a sors, hogy a kollégák közül szinte mindenki motorozik. 

A DodorShowKlub partnereként célunk, hogy egyedi árengedményekkel támogassuk a motorozás szerelmeseit, hogy a rendszeres fogászati ellenőrzés is olyan rutinná váljon, mint az éves olajcsere a motorodon! 🏍️😎

Bár tudjuk, hogy a rendelőben töltött idő nem ér fel a motorozás izgalmaival, de két fogkőeltávolítás között bármikor szívesen kibeszéljük veled a legutóbbi túrádon szerzett élményeidet. 😊

Jelentkezz be most hozzánk, meséld el a legvadabb motoros élményed és nézzük meg a fogaid!

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button