Iszonyatos fogfájás kínoz?

A fogfájást ki kell bírni? DEHOGY!!!

Nem számít, hogy melyik fogad, hogy mióta, és az sem, hogy miért fáj. A fájdalom azt jelenti, hogy valami gond van és azt kezelni kell! Nem minden fogfájásnak lehet komolyabb kimenetele (folyamatban lévő kezelés esetén például egy gyógyulófélben lévő gyulladás is okozhat pár napig fájdalmat), de érdemes biztosra menni és megszüntetni, meggyógyítani a fájdalom forrását.

Brutális fogfájás gyötör és már csak az erős fájdalomcsillapító segít?

Tudjuk, hogy van az a fájdalom, ami bárkit az őrületbe tud kergetni, nem számít mennyire erős, vagy jó a fájdalomtűrő küszöbe. Van, ahol még a fájdalomcsillapító gyógyszerek és készítmények képesek elnyomni, elviselhető mértékű fájdalommá tompítani, de lássuk be, ez a módszer csak idei, óráig megoldás.

 

A fájdalomcsillapítók fogyasztása előtt javasoljuk, hogy konzultálj orvossal, főleg akkor, ha az otthon található bogyókat már nem is tudod, hogy mire kaptad.

Fogfájásra DalosDent!

Pácienseink fogainak gyógyítása és a magabiztos szép mosoly a hivatásunk, ezért dolgozunk nap mint nap rendelőnkben. Megígérjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy a fogfájás, ami ide hozott téged, csak egy távoli ködös emlék legyen! Ahhoz, hogy segíteni tudjunk neked, az alábbiakat kell tenned:

Garantáltan jó kezekben leszel!

Fogpótlás a DalosDentnél, Budapest I. kerület

Este 20:00 és reggel 8:00 között ezt töltsd ki!

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button