Elköltöztünk

Rendelőnk a Hegyvidék szívébe költözött!

Budai rendelőnk egy tágasabb és modernebb környezetben várja régi és leendő pácienseit!

Kedves régi és leendő Pácienseink!

Örömmel jelentjük, hogy régóta dédelgetett álmunk vált valóra nemrégiben: a DalosDent fogorvosi rendelője egy tágasabb és modernebb helyre költözött, a korábbi helyszíntől autóval mindössze 10 percre!

Új, budai rendelőnk a XII. kerületben, a BAH csomóponthoz közeli Fürj utca 27-es szám alatt található.

Dalosdent_Új rendelő

A költözés két régóta tervezett újítást tett lehetővé: immár helyben nálunk, a fogorvosi rendelőben is lehetőség van röntgent készíteni, illetve egy második fogászati székkel kiegészülve rugalmasabbá tettük a rendelést. Utóbbinak hála, a sürgős fogászati vészhelyzetek előfordulása esetén (extrém fogfájás, letört fog stb) gyorsabban tudunk időpontot biztosítani pácienseinknek.  

Dalosdent_Új rendelő
Új rendelőnk egyik tágas és napsütötte kezelőhelyisége

Immár két, a korábbinál nagyobb és naposabb kezelőhelyiséggel várunk benneteket, modernebb gépekkel felszerelkezve. Egyik rendelőnkben egy fogászati panoráma röntgen, valamint a fogszabályozáshoz szükséges teleröntgen felvételeket készítő röntgengép is helyet kapott.

Dalosdent_Új rendelő
A másik kezelőhelyiségünk, jobb oldalon a panoráma röntgennel

Új rendelőnkben pácienseink egy tágasabb, világosabb váróban foglalhatnak helyet a kezelés megkezdéséig, a gyerekeknek pedig külön játszó sarkot alakítottunk ki.

Dalosdent_Új rendelő
Kényelmes várótermünk
Dalosdent_Új rendelő
Gyereksarok fiatalabb pácienseinknek

Fogászatunk bővülése rengeteg lehetőséget rejt még magában, melyet a későbbiekben is szeretnénk kihasználni. Terveink szerint hamarosan szájsebészeti ellátást is biztosítanánk, így a fogszabályozás, fogpótlások, általános- és gyermekfogászat mellett rendelőnkben lehetőség nyílna a nagyobb szájsebészeti műtétek lebonyolítására is.

Megközelítés

A családi házakkal övezett Fürj utcában az autóval érkező pácienseink számára a parkolás fizetős, azonban több szomszédos utcában is lehet ingyenesen parkolni.

Rendelőnk tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az alábbi villamos-és buszmegállók tőlünk pár perc sétára találhatók:

  • BAH csomóponti villamosmegálló: 17-es és 61-es villamosok
  • Sirály utcai buszmegálló: 110-es és 112-es buszok
  • Apor Vilmos téri villamosmegálló: 59, 59A és 59B villamosok

Reméljük nektek is tetszeni fog az új rendelő, ahol továbbra is kellemes és vidám hangulatban várunk titeket! 😊

DalosDent csapat

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button