Fogfehérítés

Tartós, gyors és látványosan fehér fogak

Legyen szó állásinterjúról, randiról, esküvőről, vagy egy baráti összejövetelről, egy önfeledt, ragyogó mosolyra minden esetben szükség lehet.
A rendelőnkben fogorvosi kontroll alatt végzett fogfehérítési kezelés több árnyalattal fehérebb fogakat eredményez mindössze 2 óra alatt, a megfelelő ápolás mellett pedig hatása évekig tartós marad.
Mondj búcsút a házi praktikáknak, bízd ránk fogaid fehérítését!

Eddigi lencsevégre kapott munkáink

Válaszd a rendelői fogfehérítést, ha…

♦ A célod, hogy a változás látványos legyen, több árnyalattal fehérebb fogakkal.

♦ Nincs sok időd, így lényeges szempont, hogy a kezelés gyors legyen.

♦ Fontos számodra a biztonság, fogaid egészségének megőrzése.

♦ Szeretnéd, hogy a végeredmény több évig kitartson.

♦ Profikra akarod bízni a fogfehérítést.

Nálunk nem csak professzionális, LED-lámpás fogfehérítés kezelésünkre foglalhatsz időpontot, hanem segítünk eligazodni a biztonságos otthoni fogfehérítés témakörében is, valamint a gyökérkezelt fogaid fehérítésében is számíthatsz ránk.

Szeretnél további információkat megtudni az egyes fogfehérítési kezelésekkel kapcsolatban? Olvasd el blogcikkeinket, amelyben bemutatjuk a fogfehérítés 3 fajtáját, valamint eloszlatjuk a legnépszerűbb tévhiteket. Kérdéseiddel keress minket bátran az info@dalosdent.hu-n vagy Facebook oldalunkon keresztül!

Szeretnél időpontot foglalni?

Töltsd ki rövid űrlapunkat, hogy kapcsolatba léphessünk veled!

Így zajlik a LED-lámpás fogfehérítés

1. Előzetes konzultáció: Aranyszabály, hogy fogfehérítést csak fogkőtől megtisztított, ép, szuvasodásmentes fogakon végezhetünk, mivel a szuvasodáson keresztül a fogfehérítő anyag károsíthatja a fogakat.

Ennek elkerülése érdekében a kezelés előtt javaslunk egy konzultációs időpontot, mely során felmérjük a páciens fogainak állapotát, és beütemezzük az esetleges előzetes kezeléseket, melyekkel alkalmassá tesszük a fogakat a fogfehérítésre.

Fogfehérítés kezelések a DalosDentnél

2. Előzetes kezelések elvégzése: A fogfehérítés előtt külön alkalommal elkészítjük a szükséges töméseket, és elvégezzük a fogkőeltávolítást.

3. Ínyvédelem: A rendelői fogfehérítés alkalmával a fehérítő anyag felhelyezése előtt az ínyre felvisszük az ínyvédő anyagot, mely megakadályozza, hogy a fogfehérítő érintkezzen a nyálkahártyával.

4. LED-lámpás fogfehérítés: Ezután egy speciális fogfehérítő anyagot helyezünk a fogakra, majd a kémiai reakció beindítása érdekében a LED-lámpa segítségével megvilágítjuk azt. A fogfehérítő szer elszínteleníti a fogak mélyebb rétegeiben lévő pigmentanyagokat, több árnyalattal fehérebb fogakat eredményezve.
A fogfehérítő anyagot egy kezelés során a tökéletes végeredmény érdekében kétszer-háromszor visszük fel, és alkalmanként 15-20 percig világítjuk meg.

Ragaszkodsz az otthoni fogfehérítéshez? Esetleg van egy korábban gyökérkezelt, elszíneződött fogad, és szeretnéd megtudni, hogy mi a belső fogfehérítés menete? Kattints blogcikkünkre, és tudj meg többet!

Ezért válassz minket!

Tapasztalt csapat

Modern technológia

Egyéni kezelési terv

Átlátható költségek

5 csillagos visszajelzés

Bejelentkezés fogfehérítő kezelésre

Fogfehérítés árak

  • Professzionális rendelői fogfehérítés 64.900 Ft
  • Professzionális otthoni fogfehérítés + 2db fogfehérítő sín 79.900 Ft
  • Elszíneződött gyökérkezelt fog fehérítése alkalmanként 17.000 Ft
Dr. Dalos Magdolna fogorvos

Üdvözöllek!

Dr. Dalos Magdolna vagyok, fogpótlástan szakorvos, és ha minket választasz, akkor én fogok foglalkozni a mosolyoddal.

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button