Fogászatunk csapata

Rólunk

DALOSDENT A FŐVÁROS SZÍVÉBEN

Budapesti fogászati rendelőnket úgy alakítottuk ki, hogy mind technikailag, mind emberileg a maximumot tudjuk biztosítani pácienseinknek a mai rohanó világban is.

Szakképzett fogorvosi csapatunk célja nem kizárólag a fogászati problémák megoldása és a szép mosolyok létrehozása, hanem pácienseink szakszerű tájékoztatása és informálása.

Mi a DalosDentnél azon dolgozunk, hogy már a konzultációk során elnyerjük a bizalmadat és meg is őrizzük azt egészen a kontroll vizsgálatok végéig.

A DalosDent mosolygós csapata vár a Hegyvidék szívében

CSAPATUNK

FOGORVOSAINK

Dr. Dalos Magdolna fogorvos

FOGPÓTLÁSTAN SZAKORVOS

Dr. Dalos
Magdolna

A fogászat számomra nem csak egy munka. Valaki fogorvosának lenni egy bizalmi kapcsolat. Mikor a saját, önálló rendelő gondolata megfogalmazódott bennem, azt szerettem volna elsődlegesen elérni, hogy a páciensekkel minden felmerülő kérdést átbeszélve, kellemes hangulatban teljenek a
kezelések, mindenkire kellő időt tudjunk szánni, és az első találkozás után már senki se érkezzen feszülten a rendelőbe. A kezelések során számomra a legfontosabb az, hogy megfelelő, egyéni kapcsolatot alakítsunk ki a páciensemmel, mindenkit igyekszem megismerni, hiszen az oldott, kellemes hangulat elengedhetetlen a bizalom megalapozásához és a közös munkához.
Kedvenc szakterületem a fogpótlások készítése, melynek legszebb része számomra, mikor a páciensemmel együtt önfeledten örülünk a végeredménynek. A bonyolultabb, komplex kezelési terveket minden esetben úgy gondolom át, mintha egy közeli hozzátartozómról lenne szó, mivel így tudok a leginkább lelkiismeretesen dolgozni. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel.
Fogpótlástan szakorvosi rezidens éveimet az egyetem Fogpótlástani Klinikáján töltöttem, ahol elmélyülhettem a fogpótlás készítés komplex kérdéseiben, és megismerhettem a legújabb, modern kezelési lehetőségeket. Szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel szereztem meg.

Dr. Bosch Anna fogorvos

FOGSZABÁLYOZÁS

Dr. Bosch
Anna

Gyerekkorom óta tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, végül a fogorvosi
hivatásban találtam meg mindazt, ami számomra fontos. A fogorvoslásban amellett, hogy valami maradandót alkotunk, fontos szerepe van a megfelelő bizalom kiépítésének, az egészségmegőrzésnek, a gyógyításnak és a kreativitásnak.  Számomra a legnagyobb öröm, ha visszatérő pácienseim mosolyogva érkeznek hozzám, új pácienseim pedig felszabadult mosollyal szállnak ki a fogorvosi székből, ezért mindig arra törekszem, hogy a magas minőségű munka mellett a kezelések jó hangulatban teljenek. Ahhoz, hogy pácienseim biztonságban érezzék magukat, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy pontról pontra elmagyarázzam a kezelés lépéseit és a választott eljárás miértjeit, valamint azt, hogy az elért eredményeket hogyan tudjuk közösen megőrizni. A fogmegtartó kezelések mellett szívügyem a gyermekfogászat és a fogszabályozás. Nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy minden gyerekhez megtaláljam azt az egyedi utat, amivel számukra a fogorvoshoz járás egy izgalmas program lesz. A fogszabályozásban nagyon szeretem, hogy hónapról hónapra követhetem végig, ahogy a páciensek mosolyuk alakulásával egyre inkább felszabadultan tudnak mosolyogni. Azt vallom, hogy a fogszabályozást úgy érdemes csinálni, hogy az ne csak a fogak sorba állításáról szóljon, hiszen a megfelelő fogérintkezések kialakításával biztosítható az állkapocsízület és a rágószervrendszer egészsége. Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem summa cum laude minősítéssel, majd a végzést követően a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán kezdtem el dolgozni. Itt az emelt szintű gyermekfogászati és fogszabályozási esetek ellátása mellett a magyar és angol hallgatók oktatásával is foglalkozom.

Dr. Karabélyos Csongor

SZÁJSEBÉSZ

Dr. Karabélyos
Csongor

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, ahol a legkorszerűbb módszereket és technikákat sajátíthattam el. A szájsebészeti ismereteim bővítése céljából az egyetemi képzés befejezése után a Szent János Kórház szájsebészeti osztályán helyezkedtem el, ahol további tapasztalatokat szereztem és jelenleg is tevékenykedem.

Nagy hangsúlyt fektetek a páciensek kényelmére és jó közérzetére a kezelések során, ezért fájdalommentes beavatkozásokra törekszem, a legújabb fájdalomcsillapító módszerek alkalmazásával. Gondoskodom a részletes és érthető tájékoztatásról, hogy pácienseim minden szükséges információval rendelkezzenek a kezelésekről.

Nem utolsó sorban, arra törekszem, hogy kellemes és harmonikus légkör uralkodjon a rendelőben, melyben pácienseim nyugodtan és biztonságban érezhetik magukat.

CSAPATUNK

KOLLÉGÁINK

FOGÁSZATI ASSZISZTENS

IVANICS ANIKÓ

en_GB

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button