Fogimplantátum

Tartós, esztétikus fogpótlás természetes megjelenéssel

A fogimplantátumok a legjobb megoldást kínálják a hiányzó fogak pótlására, mivel hosszú élettartamuk, esztétikai előnyeik és természetes érzetük révén visszaadják a magabiztos mosolyt és a kiváló életminőséget.

Az élethű megjelenés és a kényelem páratlan kombinációja garantálja, hogy újra büszkén mosolyogj és zavartalanul élvezd az étkezést és a társaságot. Ne hagyd, hogy hiányzó fogaid korlátozzák életed!

Eddigi lencsevégre kapott munkáink

Neked ajánljuk a fogimplantátumot, ha...

♦ Természetes megjelenést és érzetet szeretnél,

♦ Hosszú távú megoldást keresel a fogpótlásra,

♦ Stabil és kényelemes fogsort szeretnél,

♦ Nem akarod, hogy az egészséges fogaidat megcsiszolják,

♦ Állcsontod egészségét és formáját szeretnéd megőrizni.

Még nem vagy biztos abban, hogy mi számodra a tökéletes megoldás? Semmi gond! Olvasd el blogcikkeinket fogpótlások fajtáiról és a fogimplantátumokról, vagy írd meg nekünk kérdéseidet az info@dalosdent.hu-n vagy a Facebookon keresztül.

Szeretnél biztosra menni?

Gyere el hozzánk konzultációra és segítünk neked a döntésedben!

Nálunk így zajlik a fogimplantáció

1. Konzultáció és röntgenvizsgálatok: Az első lépésben megvizsgáljuk a páciensünk fogazatát és általános egészségi állapotát, hogy eldöntsük, alkalmas-e a fogimplantátum kezelésre. Ez magában foglalhatja a röntgenfelvételeket, CBCT vizsgálatokat is a csontállomány (esetlegesen szükséges csontpótlás) és a többi fog értékeléséhez.

Fogimplantátom a DalosDentnél, Budapest I. kerület fogászat

2. Kezelési terv készítése: Az elvégzett vizsgálatok alapján elkészítjük a kezelési terveket. Minden esetben közösen átbeszéljük az implantátumokkal és a hagyományos fogpótlásokkal elérhető eredményeket, összevetjük azok előnyeit, hátrányait, költségeit, és kiválasztjuk a páciensünk számára megfelelő megoldást. 

3. Lokális érzéstelenítés és implantátum beültetése: A beavatkozás előtt először helyi érzéstelenítést alkalmazunk, majd kialakítjuk a helyet az implantátumnak az állcsontban. Ezután a teljesen biokompatibilis (nem allergizáló) titánból készült implantátumot behelyezzük a csontba.

4. Gyógyulási időszak: A beültetés után következik a gyógyulási időszak, amely során az implantátum becsontosodik, összenő az állcsonttal (osseointegráció). Ez általában 3 hónapot vesz igénybe, de az időtartam egyénenként változó lehet a csont keménységétől, esetleges csontpótlástól függően. Ez idő alatt az implantátum az íny alatt gyógyul, a hiányzó fogat ideiglenes fogpótlással tudjuk pótolni.

5. Implantátum felszabadítása és a végleges fogpótlás elkészítése: Amikor az implantátum megfelelően összenőtt az állcsonttal, egy gyógyulási csavart helyezünk bele, amely már kívülről is látható, összeköti a csontban elhelyezkedő implantátumot a szájüreggel, segíti az íny gyógyulását az implantátum körül. Ezt követően készítjük el a fogtechnikussal szoros együttműködésben a végleges fogpótlást, mely lehet egy implantátumra rögzített korona, híd, vagy implantátumokon stabilizált kivehető műfogsor. 

6. Kontroll és utókezelés: A kezelés befejezése után nagyon fontos a rendszeres kontrollvizsgálat, fogkőeltávolítás, így ellenőrizni tudjuk az implantátum állapotát, és hosszú évtizedekre megőrizhetjük annak egészségét.

Ezért válassz minket!

Tapasztalt csapat

Modern technológia

Egyéni kezelési terv

Átlátható költségek

5 csillagos visszajelzés

Bejelentkezés implantátum
konzultációra és készítésre

Fogimplantátum árak

Dr. Dalos Magdolna fogorvos

Üdvözöllek!

Dr. Dalos Magdolna vagyok, fogpótlástan szakorvos, és ha minket választasz, akkor én fogok foglalkozni a mosolyoddal.

10% KEDVEZMÉNY ELSŐ KEZELÉSEDHEZ!

Iratkozz fel e-mail listánkra és
10%-os ajándék kupont adunk első fogászati kezelésedhez.

Call Now Button